Bedrijfsinfo

innovatieve verwarming, ventilatie, koeling en warmwater systemen  
2B|ECO ontwikkelt, produceert en plaatst innovatieve verwarming, ventilatie, koeling en warmwater systemen.
Systemen die steeds de grens verleggen: hoogwaardiger, energiezuiniger, innovatiever, veiliger, comfortabeler.

Dankzij de jarenlange ervaring van de partners kunnen we met recht zeggen dat 2B|ECO "de" specialist is voor een perfecte en totale klimaatbeheersing van uw bouwproject.

Of er nu gewerkt wordt met condenserende ketels op gas of stookolie, warmtepompen, zonnepanelen, warmtekrachtkoppelingen,….
2B|ECO kan U te allen tijde een installatie voorstellen die rekening houdt met UW comforteisen, UW gebruikswensen,…. en UW budget.
uw totaaloplossing voor verwarming , ventilatie , koeling en sanitair warm water
Na een grondige doorlichting en evaluatie van UW bouwproject en UW persoonlijke wensen maakt 2B|ECO een ontwerp en voorstudie met bijhorende, gratis en vrijblijvende, offerte.

Bij toewijzing van de uitvoeringsopdracht aan onze diensten gaan wij over tot de opmaak van technische uitvoeringsplannen en de realisatie hiervan door vakbekwame uitvoerders.
Alzo wordt uw bouwproject op de meest zuinige en de meest comfortabele wijze verwarmd en/of geklimatiseerd.

2B|ECO  bouwt elke installatie zodanig dat U in de toekomst zonder enig probleem kan omschakelen naar andere brandstoffen.  Dit kan gaan van stookolie, gas, warmtepomp, zonnepanelen, "stirling"-toepassingen, ... .
Alzo hebt U als verbruiker de zekerheid dat ook U in de toekomst steeds op de meest energiezuinige manier uw woning kan verwarmen of klimatiseren.

Na installatie kan U ook steeds terecht bij onze onderhouds- en depannagedienst die permanent tot uw beschikking staat; ook op zon- en feestdagen.

Nico Laermans - Jo Vanhoutteghem
Zaakvoerders