Waarom 2B|ECO ?

professionele adviezen  
Het team van 2B|ECO is perfect op de hoogte van de EPB regelgeving.
Zo kunnen wij u dankzij onze uitgebreide kennis in gans het energiegebeuren steeds de nodige professionele adviezen geven op het vlak hoe u best uw gebouw :
verwarmt - ventileert - koelt - warm water aanmaakt
om alzo te komen tot een woning waar het aangenaam wonen is omwille van het hoge comfort gekoppeld aan een laag verbruik


Energieverbruik onder controle

energieverbruik onder controle  
Steeds gaan wij van het standpunt uit dat energie verbruiken onder controle dient gehouden te worden omdat energie in de toekomst enkel duurder zal worden.
Daarom adviseren wij  steeds om de energiebron ( gas, stookolie, ... ) open te houden. Dwz dat wij u, dankzij onze ervaring en professionele kennis, steeds de mogelijkheid bieden om uw systeem aan te sturen of uit te breiden via alternatieve energiebronnen zoals zonnepanelen, warmtepompen, ...

Uitgebreid gamma

uitgebreid gamma  
Tevens zijn wij niet gebonden aan 1 systeem doch kunnen wij U dankzij onze professionele ervaring en kennis, het totale gamma aanbieden op het vlak van verwarming, ventilatie, passieve en actieve koeling, sanitair warm water, ... .  Dit biedt U als klant de GARANTIE dat u OBJECTIEVE INFORMATIE krijgt, daar wij als bedrijf niet gebonden zijn aan één welbepaalde techniek


ECO - klimatechnieken

het lagedruk principe

Als het handelt over ECO - klimatechnieken zijn wij één van de weinige bedrijven in Europa die volledig en integraal werken op het lagedruk principe dwz met kanalen die een minimum aan weerstand geven en waarvan gans de installatie op dit concept en op maat gebouwd is.  Het resultaat is dat U geen lawaai, noch tocht zal hebben in uw woning.

warmte- en/of koude-accumulatoren

Dankzij het gebruik van de warmte- en/of koude-accumulatoren bouwen wij U een installatie die U de meest aangename en stabiele comforttemperaturen waarborgen aan het laagste verbruik.  Ook onze kennis op het vlak van luchtfilteringstechnieken dragen bij tot een behagelijk klimaat in uw woning .  Deze speciale lineaire luchtzakkenfilters halen quasi al het vuil en stof uit de lucht.
 

ECO - ventilatiesystemen

Als het gaat over ECO - ventilatiesystemen met warmteterugwinning bouwen wij u ook hier weer systemen op maat waarvan ook hier de kanalen op een dergelijke wijze gebouwd worden dat zij een minimum aan weerstand genereren zodat U geen last zal hebben van lawaai of tocht.  Ook hier wordt er gebruik gemaakt van speciale filtertechnieken om een zuivere binnenlucht te bekomen.  Onze warmtewisselaars zijn gebouwd uit hoogwaardige componenten die u een lange levensduur en een TOP-rendement van minimaal 95 % bezorgen

ECO-warmtepompen

Voor de ECO-warmtepompen selecteren die wij steeds die warmtepompen die U als eindverbruiker een maximaal rendement opleveren.  Tevens werken wij enkel met warmtepompen die samengesteld zijn uit allemaal originele componenten zodat zowel U als wij de zekerheid hebben dat U een ECO-warmtepomp hebt die U ook de nodige bedrijfszekerheid biedt voor vele jaren en dit aan de hoogste rendementen.

Begeleiding van begin tot einde

begeleiding van begin tot einde  
Naast een professionele begeleiding van onze klanten verzorgen wij ook de volledige voorstudie, definitieve studie met uitvoeringsplannen alsook de installatie van uw gekozen systeem.
Uiteraard kunnen zelfplaatsers ook hier hun hart ophalen daar zij deze ECO-systemen onder begeleiding van een van onze werfleiders kunnen plaatsen.

Ook voor de volledige na-service kan U steeds bij onze diensten terecht.

Wij zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn.