De EcoKlima Bouwstenen

de bouwstenen  
Het ECOKLIMA systeem wordt opgebouwd en samengesteld met de verschillende ECO- ... onderdelen waarvan U hieronder iets meer uitleg kan vinden.

verwarmingsgeneratoren
De ECO verwarmingsgeneratoren zijn opgebouwd met materialen van de hoogste kwaliteitsstandaarden op de markt. Dit vertaalt zich in een maximale ECO waarborg. Onze toestellen behoren tot de meest innovatieve en energiezuinige toestellen met rendementen tot 107%

 

air supply unit
De op maat gemaakte ECO Air Supply Unit zorgt voor een aangename, stabiele temperatuur en staat garant voor een doordacht, laag verbruik en een hoog comfort.


luchtfilters
De ECO luchtfilters halen het fijn stof weg uit uw bouwproject. Gedaan met allergieën, bezoedelde lucht,… U kan terug gezond ademhalen en gezond leven. Filterrendementen tot 95% en meer.

 

koeling
Met ECO "statiq & dynamic" cool kan u het bouwproject in de tussenseizoenen en de zomerperiode ventileren met koele, frisse lucht en zo oververhitting voorkomen.  Geen tocht- en lawaaihinder van zichtbare toestellen in de te koelen ruimte.


luchtkanalen
ECO luchtkanalen met een minimum aan weerstand en een maximum aan stevigheid zorgen niet alleen voor een optimaal comfort, maar ook voor een lange levensduur. Geen gevaar voor mechanische instabiliteit, lekken, vroegtijdige slijtage, ...

 

luchtverdelers
ECO luchtaanvoer, doorvoer en terugvoerroosters verkrijgbaar in aluminium, inox en gekleurd staal in alle RAL-kleuren. Aanpasbaar aan uw interieur. Weg met lelijke, plaatsverslindende en hinderlijke verwarmingselementen zoals radiatoren, convectoren, enz..

 

ventilatie
De ECO ventilatie-unit met warmterecuperatie zorgt ervoor dat er zo weinig mogelijk energie verloren gaat tijdens het ventileren van uw bouwproject. U bespaart direct en eenvoudig op uw energiekosten omdat tot 95 % van de warmte wordt teruggewonnen uit de "vervuilde" afvoerlucht.


sanitair warm water
De Multi-energetische sanitair warm water productie door ECO voorraad-doorstroomtoestellen garandeert u warm water zoveel u maar wenst. Geproduceerd op de meest veilige en economisch verantwoorde manier.


warmtepompen
De ECO warmtepompen halen op de meest ecologische manier warmte uit de natuur om te gebruiken voor de verwarming van uw bouwproject en de aanmaak van het sanitair warm water. Betrouwbaar en uiterst efficiënt wordt iedere druppel "energie" ten volle benut.