Balans in comfort en gezondheid

balans comfort en gezondheid  
Een gezonde en comfortabele woonomgeving creëren?
U zult merken dat de combinatie van de ECOKLIMA Air Supply Unit en warmteterugwinning dat inderdaad perfect mogelijk maakt. Terwijl u nog eenvoudig op uw energiekosten bespaart ook.

De ECOKLIMA hoogrendement warmte-terug-win-unit (ECOVENT HR-unit) vormt werkelijk een uitstekende combinatie met een ECOKLIMA Air Supply Unit. Samen vormen ze een optimaal gebalanceerd systeem dat uw leefomgeving altijd voorziet van de juiste hoeveelheid verse lucht, terwijl verontreinigde lucht wordt afgezogen; er gaat evenveel lucht in als uit.

Door de energie uit de verontreinigde lucht te gebruiken om de verse lucht te verwarmen, ontstaat warmteterugwinning. Zo blijft meer dan 90% van de warmte behouden! Bovendien blijven de luchtstromen strikt gescheiden en krijgen vochtproblemen - schimmels, huismijt … - geen kans.
Dit systeem wordt dan ook veel toegepast voor de afvoer van de vochtige lucht uit zogeheten 'natte cellen', zoals keuken, badkamer, douchecel, toilet,….
En intussen wordt wel gewoon verse lucht aangevoerd naar uw leefvertrekken en/of slaapkamers.

U zult merken dat een ECOKLIMA WKV systeem werkelijk concreet bijdraagt aan de gezondheid en aan het behoud van de kwaliteit van uw leefomgeving.